Arbëri

VV-LDK: Reciprociteti me Serbinë çështje ditësh

 

Largimi i tarifës 100 për qind ndaj Serbisë do të jetë çështje ditësh dhe do të vendoset reciprociteti. Këto masa reciproke do të jenë graduale, por totale.

Kështu u tha sot nga përfaqësuesit e dy partive në pushtet, Lëvizja Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike, në tryezën e diskutimit që Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) ka organizuar sot me temën “Dialogu Kosovë-Serbi: Çfarë pas formimit të Qeverisë së re dhe përfshirjes amerikane?.