Arbëri

Thaçi – Qeverisë: Kushtetuta ka kuptim vetëm kur sovraniteti respektohet në gjithë territorin

 

Kreu i shtetit Hashim Thaçi, ka shfrytëzuar ceremoninë e shënimin të 11-të vjetorit të Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës, për të çuar një mesazh drejt Qeverisë së Kosovës.

Ka thënë se Kushtetuta ka kuptim vetëm atëherë kur sovraniteti dhe ligjshmëria respektohen në gjithë territorin e Kosovës.