Auto

Audi fuqizon modelin S3

Janë bërë katër vjet qëkur Audi ka prezantuar gjeneratën aktuale të modelit S3. Koha ka ardhur për përditësim dhe modeli i ri është paralajmëruar në dy forma. Për befasi, siç shkruan “Motor1”, ka ndryshime të dukshme.

Në zemër të modelit të ri është motori i përditësuar 2.0-litërsh benzinë. Motori TFSI ka 329 kuajfuqi. Ai është forcuar për 23 kuajfuqi.

Modeli i përditësuar vjen me marsh automatik me shtatë shpejtësi.

S3 ka edhe rrota më të mëdha.

Sa i përket versionit RS3, modeli do të ketë motor 2.5 TFSI që ofron rreth 400 kuajfuqi.

Image