Vështrime

Një SOS për Kosovën: duhet ndihmuar veten

Një analizë e shkurtër e rrjedhës së negociatave Kosovë-Serbi

Negociatat mes Kosovës dhe Serbisë po hyjnë në një nivel të ri të shpejtësisë dhe thellësisë. Për shumicën e qytetarëve të Kosovës, përfshirë tërë Kuvendin e Kosovës dhe shumicën dërrmuese të Qeverisë, është pothuajse e paqartë se për çka po negociohet. Ndoshta këto vërejtje sqaruese, prej një personi të përfshirë në negociatat paraprake, mund të ndihmojnë.

1. Vuçiqit duhet besuar...