Tech

Një prej opsioneve më të kërkuara mund të vijë së shpejti në Instagram

 

Instagram së shpejti do të adresojë një prej ankesave më të mëdha nga përdoruesit, të paktën sipas një informacioni të publikuar ditën e sotme në rrjetin social Twitter.

Zhvilluesi dhe informatori i teknologjisë, Alessandro Paluzzi, në Twitter postoi disa imazhe të cilat tregojnë se Instagrami do të lejojë përdoruesit të postojnë nga kompjuteri desktop dhe uebsajti i Instagram.