Arbërie nagavci 12

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci

Ministrisë së Arsimit i bëhet thirrje t’i sigurojë librat para 1 shtatorit

Arbëri 6 korrik 2024 09:42

Njohës të çështjeve të arsimit i kanë bërë thirrje Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, që furnizimin me tekste...

Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Nis hetimi për projektin milionësh jofunksional për digjitalizimin e arsimit

LAJMET E MBRËMJES 2 korrik 2024 19:20

Kontrata e nënshkruar para 11 vjetësh mes Ministrisë së Arsimit dhe një kompanie austriake për digjitalizimin e arsimit, ishte kryetemë...

Foto: Driton Paçarada / KOHA

Nagavci: Prokuroria Speciale ka nisur hetimet për projektin milionësh të digjitalizimit të shkollave

Arbëri 2 korrik 2024 13:35

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ka raportuar të martën në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike...

Arberie Nagavci

Nagavci flet për inicimin e programit master për edukatë seksuale gjithëpërfshirëse

Arbëri 7 qershor 2024 09:24

Ministrja e Arsimit Arbërie Nagavci ka njoftuar se në takimin me drejtorin e UNFPA për Kosovë, Shqipëri, Maqedoni të Veriut,...

Rrahman Jasharaj

Jasharaj i fton Kurtin, Nagavcin e Muratin në SBASHK për “kafe e çaj”

Arbëri 30 maj 2024 14:21

Kreu i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj, ka ftuar për takim kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti dhe ministren e Arsimit, Arbërie Nagavci...

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci

Nagavci kërkon bashkëpunim nga komunat në ndërtimin e çerdheve të reja

Arbëri 17 maj 2024 11:55

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, u ka bërë thirrje kryetarëve nga të gjitha komunat e Kosovës...

Arbërie Nagavci

Nagavci ua shkëput kontratat katër operatorëve ekonomikë për ndërtimin e shkollave

Arbëri 15 maj 2024 20:07

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, njoftoi se ua ka shkëputur kontratat katër operatorëve ekonomikë që ishin kontraktuar për ndërtim të...

MASHTI

Peticioni i nënshkruar nga 3 mijë qytetarë vlerësohet i padobishëm nga ministrja Nagavci

Arbëri 12 maj 2024 19:16

Afro 3 mijë qytetarë kanë nënshkruar deri më tash peticionin e iniciuar nga Rrjeti Ombrellë i Shoqërisë Civile të Arsimit...

Arberie Nagavci

Nagavci: Do t’u drejtohemi organeve kompetente për dështimin e platformës 5.6-milionëshe

Arbëri 30 prill 2024 20:11

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ka paralajmëruar se do t’u drejtohet organeve kompetente për hetim të mëtutjeshëm për platformën 5.6-milionëshe...

Arbërie Nagavci - MASHTI

Nagavci tregon cilët mësimdhënës do t’i nënshtrohen të parët provimit për licencë të avancuar

Arbëri 30 prill 2024 12:37

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ka treguar se mësimdhënësi klasor dhe ata të lëndës së gjuhës shqipe dhe matematikës do...

Arbërie Nagavci - MASHTI

Nagavci: Jasharaj të jetë më i matur me deklarata

Arbëri 29 prill 2024 13:26

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, i ka bërë thirrje SBASHK-ut që të jetë “më e matur” për deklarimet që i...

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci

Nagavci për pezullim nga puna të profesorit Krasniqi: Asnjë shkelje s’mbetet pa u ndëshkuar

Arbëri 23 prill 2024 20:47

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ka reaguar pas vendimit të Rektoratit dhe Këshillit të Etikës për...