Sport

Ferguson me telashe shëndetësore në ndeshjen Bashkimi – Ylli

Përforcimi i fundit i Bashkimit, Terrance Ferguson ka pasur telashe shëndetësore gjatë ndeshjes me Golden Eagle Yllin, që po zhvillohet në Prizren.

Derisa po vraponte në sulm, Ferguson është dukur se ka humbur balancën dhe është shtrirë ngadalë në parket.

Ekipet mjekësore kanë ndërhyrë, ndërsa Ferguson është larguar me barrelë nga palestra.

Ndeshja ka vazhduar.