Showbiz

Policia për arrestimin e Stresit: është anëtari i grupit kriminal që vepron në Tiranë

Policia për arrestimin e Stresit: është anëtari i grupit kriminal që vepron në Tiranë
 

Arkimed Lushaj, i njohur ndryshe si Stresi, shprehte gjithmonë pasionin për armët, jo vetëm në videoklipe, por edhe në kohën kur ishte në shërbim prove dhe nuk duhej të kryente asnjë krim.

“Po të jetë nevoja, do ta mbaj prapë armën”, thonte Stresi për Top Channel.