Metro

Bllokohen llogaritë e “Pastrimit”, bërlloku në Prishtinë nuk mblidhet nga e mërkura

 

Nga nesër mbeturinat në Komunën e Prishtinës dhe disa komuna të tjera nuk do të grumbullohen. Kompania regjionale “Pastrimi” ka njoftuar se i janë bllokuar llogaritë bankare nga Kompania për Menaxhim të Mbeturinave në Kosovë dhe për këtë të mërkurën nuk do të ketë grumbullim të mbeturinave.

I kontaktuar nga Koha, Avdullah Haxhiu drejtor në Kompaninë për Menaxhim të Mbeturinave ka thënë se “Pastrimi” nuk i është përmbajtur marrëveshjes për riprogramimit të borxhit dhe nuk ka paguar as faturat e rregullta tash e 1 vjet.