Metro

Rama: Nga sot zëri i qytetarëve të Prishtinës do të dëgjohet

Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Kryetari i ri i Prishtinës, Përparim Rama, ka thënë se prej sot zëri i qytetarëve të Prishtinës do të dëgjohet.

Ai ka thënë se është i vetëdijshëm që kjo detyrë përveç privilegjit është detyrë dhe obligim serioz.