Lifestyle

Pse zgjohemi natën dhe si të rikthejmë gjumin?

 

Në një moment jemi duke fjetur në qetësi, ndërsa papritmas e gjeni veten të zgjuar në mes të natës pa ndonjë arsye.

Ju duket gjë e njohur kjo?