Lëmsh

I mbushet vetura plot me borë, kishte harruar dritaren hapur

I mbushet vetura plot me borë, kishte harruar dritaren hapur
 

Këto ditë, Kanadanë e ka përfshirë bora me trashësi deri në 80 centimetra dhe si pasojë të gjitha rrugët në disa qytete pothuajse janë të bllokuara. Madje edhe ushtria është angazhuar për të hequr borën.

Në Newfoundland, kanadezja Lola Parsons kur është zgjuar në mëngjes ka parë se vetura e saj ishte e mbushur e tëra me borë, raporton CNN, transmeton Koha.net. Kjo ka ndodh për shkak se ajo kishte harruar hapur dritaren e veturës.