Lëmsh

Ushtria ndihmon në heqjen e borës në Kanadë

Ushtria ndihmon në heqjen e borës në Kanadë
 

Më shumë se 200 ushtarë kanadezë janë angazhuar në qytetet Newfoundland dhe Labrador, për heqjen e borës që ka përfshirë këto qytete.

Ushtria ka siguruar dy aeroplanë dhe helikopterë për të shkuar deri te këto qytete që kanë mbetur të bllokuara shkaku i borës së madhe.