LAJMET E MBRËMJES

Ministri i Jashtëm rus mbron Serbinë, por kritikohet nga Shqipëria

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Ministri i Jashtëm i Rusisë, Sergey Lavrov, është shprehur se vendet e NATO-s dhe Bashkimit Evropian e shkatërruan dimensionin ushtarako-politik të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim Evropian me bombardimin që u bënë caqeve ushtarake serbe më 1999.

Lavrovi i bëri këto komente të enjten në Shkup, ku po mbahet Samiti i OSBE-së.