LAJMET E MBRËMJES

U caktohet masa e paraburgimit prej një muaji dy të dyshuarve për sulmin e së dielës në veri

Foto: Driton Paçarada\KOHA
Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Gjykata Themelore në Prishtinë ua ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh Dushan Maksimoviqit e Bllagoje Spasojeviqit, të dyshuarve për vepra terroriste me rastin e sulmeve të së dielës në Banjskë të Zveçanit, ku mbeti i vrarë rreshteri Afrim Bunjaku. Ata janë të dyshuar për vepra të rënda kundër rendit kushtetues dhe sigurisë së Republikës së Kosovës, si dhe për kryerjen e veprave terroriste. E avokati i njërit prej të akuzuarve paralajmëroi se do ta apelojë vendimin në Gjykatën e Apelit

U është shqiptuar masa e paraburgimit prej 30 ditësh Dushan Maksimoviqit e Bllagoje Spasojeviqit, të dyshuar për sulmet e së dielës në Banjskë të Zveçanit, në të cilat mbeti i vrarë rreshteri i Policisë së Kosovës, Afrim Bunjaku.

Gjyqtari i procedurës paraprake i Gjykatës Themelore të Prishtinës e aprovoi si të bazuar kërkesën e Prokurorisë Speciale për caktimin e kësaj mase. Po kjo masë iu caktua të hënën edhe të arrestuarit të tretë lidhur me rastin, Vladimir Tolliq, seanca dëgjimore ndaj tij është mbajtur në QKUK.