LAJMET E MBRËMJES

Gra e vajza serbe protestojnë kundër “sjelljes johumane të Kurtit”

 

Nëpërmjet një proteste gra dhe vajza serbe në Mitrovicën e Veriut kanë kundërshtuar vendimin e Qeverisë së Kosovës për konvertimin e targave ilegale të lëshuara nga Serbia.

Në protestën e thirrur nga Lista Serbe, ato kualifikuan veprimin e Qeverisë si sjellje johumane të kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, ndaj serbëve.