Kulturë

“Mirëdita…” në Beograd përballë thirrjeve për zhdukjen e shqiptarëve

“Mirëdita…” në Beograd përballë thirrjeve për zhdukjen e shqiptarëve

Rrëmbimi i mikrofonit nga një i pranishëm gjatë hapjes së festivalit “Mirëdita, dobar dan!”, ka qenë sinjal se ata që s’e duan këtë ngjarje në kryeqytetin e Serbisë ia kanë dalë të kalojnë kordonë të tërë policie.

 

Rrëmbimi i mikrofonit nga një i pranishëm gjatë hapjes së festivalit “Mirëdita, dobar dan!”, ka qenë sinjal se ata që s’e duan këtë ngjarje në kryeqytetin e Serbisë ia kanë dalë të kalojnë kordonë të tërë policie.

“Më ktheni në shtëpinë time. Ne kemi frikë nga ju”, kanë qenë disa prej thirrjeve të të riut që akuzonte shqiptarët që ia kanë vjedhur fëmijërinë. Në sfond është përkrahur nga mbi 200 veta që kanë protestuar në hapësirën ku kryqëzohen rrugët “Mbreti Millutin” dhe “Birçaninova”.