Kronikë

23 vjet burgim për pesë persona

Foto: Ilustrim
 

Gjykata ka shpallur aktgjykimin në rastin e terrorizmit për të akuzuarit Ardian Mehmeti, Nuredin Sylejmani, Valon Shala, Genc Selimi, Musli Hyseni.

Ardian Mehmeti është dënuar me shtatë vjet burgim e 2800 euro gjobë, Nuredin Sylejmani me gjashtë vjet burgim e 1800 euro gjobë, Valon Shala me pesë vjet burgim e 1800 euro gjobë, Genc Selimi 4 vjet e 6 muaj burgim, Musli Hyseni një vit burgim dhe 600 euro gjobë, raporton KTV.