Kronikë e zezë

Vdiq në Spitalin e Pejës një i burgosur

 

Ka vdekur në Spitalin e Pejës një i burgosur, kanë bërë të ditur Shërbimi Korrektues i Kosovës dhe Departamenti Shëndetësor i Burgjeve.

Në njoftimin e këtyre dy institucioneve thuhet se rreth orës 19:30 është konstatuar vdekja e të burgosurit H.M.