Kronikë e zezë

Tri gra raportohen të zhdukura në 24 orët e fundit në Kosovë

 

Policia e Kosovës ka njoftuar se tri gra janë raportuar të zhdukura në 24 orët e fundit në Kosovë.

Një rast ka ndodhur në Gjilan, ku një burrë ka raportuar se dy gra kanë dalë nga shtëpia dhe nuk dinë asgjë për vendndodhjen e tyre.