Kronikë e zezë

Dyshohet se një 3-vjeçar është rrahur nga edukatoret në një çerdhe publike në Fushë-Kosovë

Fotografi e postuar nga familjari në rrjetin social Facebook
 

Një 3-vjeçar dyshohet se është rrahur nga edukatoret në një çerdhe publike në Fushë-Kosovë.

Rasti është raportuar nga një familjar, i cili në Facebook ka postuar fotografi dhe video të nxjerra nga kamerat e vendosura brenda çerdhes.