Kronikë e zezë

Kërkohet paraburgim për personin që keqpërdori kartelat e klientëve duke blerë kriptovaluta

Arrestohen dy persona të kërkuar në Ferizaj
 

Prokuroria Themelore në Prishtinë ka kërkuar masën e paraburgimit ndaj të dyshuarit A.S., i cili akuzohet se në cilësinë e menaxherit të një shitore në Podujevë kishte vjedhur të dhënat e kartelave bankare të klientëve dhe me to kishte blerë kriptovaluta.

Ai akuzohet se ka dëmtuar viktimat me afro 5000 euro.