Kronikë e zezë

Menaxheri i një dyqani në Kosovë arrestohet, dyshohet se me kartela të klientëve bleu kriptovaluta

 

Policia e Kosovës ka njoftuar për arrestimin e një personi nën dyshimin se ka kryer krime kibernetike.

Ai dyshohet se u ka vjedhur të dhënat e kartelave bankare klientëve dhe më pas nëpërmjet kartelave të tyre ka blerë kriptovaluta.