Kronikë e zezë

Në 24 orët e fundit në Kosovë janë shqiptuar 509 gjoba për shkelje të masave

 

Në 24 orët e fundit në Kosovë janë shqiptuar 509 gjoba për shkelje të masave anti-COVID, është njoftuar nga Policia e Kosovës.

Nga 20 gushti në Kosovë do të ashpërsohen masa, ku ndër të tjera do të ndalohen dasmat e ahengjet, si dhe do të ketë kufizim të orarit të gastronomisë.