Kosovë

U premtua shumë herë por s’u ndanë mjetet, anulohet tenderi për Spitalin e Podujevës

U premtua shumë herë por s’u ndanë mjetet, anulohet tenderi për Spitalin e Podujevës
 

Shërbimi Spitalor dhe Klinik i Kosovës ka njoftuar është anuluar aktiviteti i prokurimit për ndërtimin e spitalit të përgjithshëm në Podujevë.

Në njoftim thuhet se anulimi ka ardhur për shkak të shkurtimit buxhetor ku nuk përfshihet buxheti për projektin “Ndërtimin e Spitalit të Podujevës”.