Kosovë

Haskuka: Disa prej këshilltarëve e meritojnë burgun

Haskuka: Disa prej këshilltarëve e meritojnë burgun
 

Këshilltarë të caktuar të Kuvendit të Komunës së Prizrenit në seancën e mbajtur të enjten janë përplasur me përfaqësuesit e Ekzekutivit, lidhur me tema të ndryshme, gjatë pikës së rendit të ditës të përcaktuar për pyetjet e anëtarëve të KK-së dhe përgjigjet e qeveritarëve komunalë.

Krahas përplasjeve mes këshilltarëve të opozitës dhe lidershipit komunal, tone të ashpra ka pasur edhe nga mesi i anëtarëve të koalicionit qeverisës komunal, që herë pas here janë fjalosur mes vete, e herë me përfaqësuesit e Ekzekutivit, shkruan sot Koha Ditore.