Euro 2024

Raste po, gola jo pas pjesës së parë

Holandë - Francë

Foto: Associated Press

Holanda dhe Franca e kanë mbyllur pa gola pjesën e parë.

Të dyja ekipet patën raste të mira shënimi, por nuk arritën të konkretizonin.

45-minutëshi i parë u karakterizua me ritëm të lartë.

Lexo përditësimet tjera
Holandë - Francë

Holandë – Francë, ndeshja e parë pa gola në “Euro 2024”

Derbi i madh mes Holandës dhe Francës nuk ka dhënë fitues. Madje nuk ka ofruar as...