Botë

“Sulmuesi po qëllonte turmën, jo tavanin” – rrëfimet e dëshmitarëve të sulmit në Kopenhagë

 

Rikke Levandovski deklaroi se u hodh në banakun e një prej dyqaneve kur ndodhi sulmi me armë në qendër tregtare të Kopenhagës, BBC-ja të dielën.

Ajo tha të dielën se dëshmitarët e tjerë menduan se sulmuesi ishte vetëm hajdut, por pastaj sipas saj, nisën të shtënat dhe paniku.