Botë

McDonald's do t'ia shesë restorantet ruse operatorit vendas që do të mund t’i vërë emër të ri

Foto ilustrim
 

Kompania e ushqimit të shpejtë, McDonald’s do t’ia shesë restorantet e saj në Rusi një operatori vendas, i cili është i licensuar dhe do t’i riemërojë me emër të ri, ka njoftuar vetë kompania të enjten.

Rrjeti i burgerëve i njohur botërisht, zotëron 84 për qind të gati 859 restoranteve të tij në Rusi, njoftoi Reuters.