Botë

Polonia dhe Çekia mbyllin hapësirën ajrore për linjat ruse

 

Polonia dhe Republika Çeke do të mbyllin hapësirën ajrore për linjat ajrore ruse pas sulmit të Rusisë në Ukrainë.

Kryeministri polak Mateusz Morawiecki tha të premten se ai po harton legjislacionin që do të çojë në "mbylljen e hapësirës ajrore për linjat ajrore ruse".