Botë

BE-ja sanksionon Putinin dhe Lavrovin

 

Lideri rus Vladimir Putin dhe ministri i Jashtëm Sergei Lavrov do t'i nënshtrohen sanksioneve të Bashkimit Evropian.

BBC raporton se do të ketë një ngrirje të aseteve dhe jo një ndalim udhëtimi. Nuk dihen detajet e aseteve që mund të preken, ose në të vërtetë nëse njëri prej tyre ka pasuri brenda BE-së.