Botë

Bideni nënshkruan vendimet e para

Bideni nënshkruan vendimet e para
Foto: AP
 

Presidenti i ri amerikan, Joe Biden, të mërkurën ka nënshkruar tre urdhra ekzekutivë duke dhënë shenjat e para për prioritetet e tij dhe një nisje për largim të agjendës së pararendësit, Donald Trump.

“Kjo do të jetë hera e parë nga shumë angazhimet që do të kem këtu”, ka thënë ai para gazetarëve, në paraqitjen e parë zyrtare nga Zyra Ovale. “Mendoj se s’kemi kohë për të humbur. Duhet të punojmë menjëherë”.