Botë

Familja mbretërore e shqetësuar për sigurinë e Harryt dhe Marklet

Familja mbretërore e shqetësuar për sigurinë e Harryt dhe Marklet
 

Reagime të shumta ka ngjallur vendimi i çiftit mbretëror, Duka dhe Dukesha e Saseksit, për heqje dorë nga rolet e tyre mbretërore.

Princi Harry dhe bashkëshortja e tij, Megan Markle, kanë zënë në befasi edhe Familjen Mbretërore të Britanisë së Madhe, me vendimin e tyre për të hequr dorë nga titujt mbretëror.