Botë

Corbyn: Bllokimi i parlamentit, kërcënim për demokracinë britanike

Corbyn: Bllokimi i parlamentit, kërcënim për demokracinë britanike

Londër, 28 gusht - Jam i tmerruar nga papërgjegjësia e qeverisë Johnson, e cila flet për sovranitetin dhe megjithatë po përpiqet të pezullojë Parlamentin për të shmangur ekzaminimin e planeve të tij për Brexit, pa marrëveshje, deklaroi lideri I Laburistëve Jeremy Corbin.

“Ky është një zemërim dhe një kërcënim për demokracinë tonë’’, theksoi ai duke komentuar vendimin e kryeministrit britanik Boris Johnson për t’i kërkuar Mbretëreshës të pezullojë Parlamentin/ANSA.