Auto

10 për qind e punonjësve në Tesla do ta humbin punën

Foto: Associated Press/AP
 

Shefi i Teslas, Elon Musk, njoftoi se 10 për qind e stafit do ta humbë vendin e punës në kompani për shkak të recesionit të paralajmëruar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Siç shkruan Reutersi të martën, ulja e prodhimit dhe e shitjes së veturave Tesla do të ndikojë në shkurtimin e numrit të stafit nga korriku e tutje.