Auto

Delta4x4 ngrit dhe zgjeron Mercedes G-Classën

Delta4x4 ngrit dhe zgjeron Mercedes G-Classën
Foto: Motor1

Kompania gjermane e cila është e specializuar për modifikimin e veturave për të gjitha terrene, Delta4x4, së fundmi është marrë me G-Classën e Mercedesit dhe si rezultat është ky model me karakteristika Off-Road të përmirësuara.