Arbëri

Gjuriq: Kjo është qeveria e parë e Kosovës e varur nga votat e serbëve

Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka thënë sot në mëngjes se qeveria e re e Kosovës është e para që do të varet nga votat e serbëve dhe se nuk do të mundet të mbijetojë nëse serbët, në kuptimin politik, keqtrajtohen.

Gjuriq ka kujtuar se serbët do të kenë 10 deputetë dhe tre ministra, një më shumë se më parë, duke vlerësuar për televizionin serb “Pink” se serbët në Kosovë asnjëherë nuk kanë pasur kaq fuqi politike.