Arbëri

Gjilani vendos t’i subvencionojë lindjet

lindje

Foto: Ilustrim

Komuna e Gjilanit ka marr vendim që t’i subvencionojë lindjet. 

Në njoftimin e Komunës thuhet se për herë të dytë Komuna e Gjilanit ka vendosur të mbështesë nënat lehona për fëmijët e lindur gjatë këtij viti.

Sipas njoftimit mbështetja do të bëhet për të gjithë fëmijët që lindin gjatë këtij viti. 

Lindja e parë thuhet se do të subvencionohet me 100 euro, e dyta me 200, e treta me 300 euro, e katërta me 400 euro dhe lindja e pestë me 500 euro.

Aplikimi mund të bëhet gjatë tërë vitit.