Arbëri

MAPL: Në veri s’ka shumë gatishmëri për pjesëmarrje në iniciativa për shkarkim të kryetarëve

Foto: KOHA
 

Zëvendësministri i Administrimit dhe Pushtetit Lokal, Arbër Vokrri, ka deklaruar se nuk ka shumë gatishmëri nga votuesit në komunat veriore për të marrë pjesë në iniciativa për shkarkimin e kryetarëve të komunave veriore të Kosovës.

Të hënën në “60 Minuta” të KTV-së, Vokrri ka thënë se nuk pret që qytetarët t’i përgjigjen thirrjes për ta mbushur 20 përqindëshin e nënshkrimeve që kërkohet për të filluar procedura për shkarkimin e kryetarëve.