Arbëri

Pamje të rënda nga Zveçani: Ushtarët e KFOR-it të plagosur, Policia tentoi t’u ndihmojë

 

30 pjesëtarë të KFOR-it mbetën të lënduar në Zveçan si pasojë e përleshjeve me protestuesit e dhunshëm serbë. Tre prej tyre pësuan plagosje nga armë zjarri.

KFOR-i tha se 11 nga 30 ushtarët janë nga Kontingjenti italian dhe 19 nga ai hungarez. Lëndimet që pësuan ata përfshinin thyerje e djegie nga mjetet ndezëse shpërthyese.