Arbëri

Policia për veriun: Situatë e qetë, por e brishtë

Foto: Driton Paçarada/KOHA
 

Policia e Kosovës njoftoi se situata në Leposaviq, Zubin-Potok dhe në Zveçan është e brishtë, por e qetë. Ajo iu bëri thirrje qytetarëve të martën për qetësi dhe të mos bien pre e thirrjeve të dhunshme “dhe provokimeve të çfarëdo natyre qofshin ato”.

Sipas autoriteteve, po vazhdohet angazhimi në ofrimin e sigurisë dhe në mbarëvajtjen e protestave, në koordinim me KFOR-in dhe institucionet relevante.