Arbëri

Tre ushtarë të KFOR-it të plagosur me armë zjarri

Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Tre nga 30 ushtarët e lënduar të KFOR-it, kanë marrë plagë nga armët e zjarrit, ka bërë të ditur në komunikatën për media të martën në mëngjes.

Sipas njoftimit, 11 ushtarë italianë dhe 19 hungarezë kanë marrë lëndime nga protesta e dhunshme në Zveçan.