Arbëri

Sulmohet një ekip i gazetarëve të Klan Kosovës në veri

 

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës njoftoi se të hënën është sulmuar një ekip i mediumit Klan Kosova në veri të vendit.

Në njoftim u tha se ekipi u sulmua në fshatin Zupç, ndërsa gazetarja Qëndresa Bellagoshi dhe shoferi Elsad Sinani, kanë marrë trajtim mjekësor.