Arbëri

Dhëndri i të moshuarës tregon se ajo vuan nga alzheimeri

 

Dhëndri i të moshuarës e cila u keqtrajtua nga infermieret në shtëpinë e të moshuarve “Orenda”, Ezen Vala, ka thënë se të moshuarën po e tërheqin sot nga shtëpia, duke shtuar se krejt kjo ka ardhur pas publikimit të videos.

Ai ka thënë se e moshuara vuan nga alzheimeri dhe nuk ka treguar ndonjëherë që është keqtrajtuar.