Arbëri

Mosfunksionimi i kondicionerëve ndërlikon punën në Pallatin e Drejtësisë

Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Me temperatura të larta jashtë dhe brenda zyrave janë duke u ballafaquar zyrtarët që punojnë dhe qytetarët që e frekuentojnë Pallatin e Drejtësisë për shërbime. Në këtë objekt, në të cilin janë të vendosura shumica e institucioneve të drejtësisë, kondicionerët e ajrit kanë ngelur jashtë funksionit

Objekti qendror që ngërthen shumicën e institucioneve të drejtësisë tash e disa javë ka mbetur pa kondicionerë funksionalë të ajrit, duke ndikuar në vështirësimin e punës për zyrtarët dhe për qytetarët që kërkojnë shërbime në Pallatin e Drejtësisë, shkaku i temperaturave të larta.

Problemi me ajrim ka përcjellë objektin që prej finalizimit të ndërtimit të tij në vitin 2014.