Arbëri

ZRRE-ja i kundërpërgjigjet Avokatit të Popullit që i quajti diskriminuese tarifat

 

Zyra e Rregullatorit të Energjisë Elektrike i ka reaguar Avokatit të Popullit lidhur me opinionin për vlerësimin e strukturës së re tarifore kundrejt të drejtave të njeriut.

Përmes një komunikate për media, ZRRE-ja ka thënë se duhet pasur parasysh se në kuadër të kompetencave të dhëna në legjislacionin primar dhe sekondar, ZRRE-ja ka mandat për aprovimin e metodologjive tarifore dhe aprovimin të tarifave të energjisë.