Arbëri

Avokati i Popullit: Vendimi i ZRRE-së për blloktarifa diskriminues, duhet kthyer në pikën zero

 

Avokati i Popullit e ka vlerësuar vendimin e Zyrës së Rregullatorit të Energjisë për vendosjen e blloktarifave si diskriminues dhe thotë se duhet kthyer ky vendim në pikën zero.

Avokati i Popullit, Naim Qelaj, ka vlerësuar se janë shkelur disa ligje me vendimin e ZRRE-së e po ashtu edhe të drejtat e qytetarëve.