Arbëri

S’përjashtohen protestat e mantelbardhëve në pandemi

Foto: Ilustrim
 

Nëse krerët e shtetit s’u përgjigjen kërkesave të stafit shëndetësor për shtesat në paga në kohë pandemie dhe për Ligjin për paga, nuk përjashtohet mundësia që ata të dalin në protesta, ka paralajmëruar kryetari i Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë në Kosovë, Blerim Syla.

Ai ka thënë se tre krerët e shtetit kanë afat që deri më 13 shtator t’u japin një përgjigje kërkesave të stafit shëndetësor. Përndryshe ka thënë se në mes të pandemisë mantelbardhët nuk do të hyjnë në grevë për shkak të pandemisë, por do të dalin në rrugë.