Arbëri

Qeveria ndan shtesat nga 60 euro në muaj për stafin shëndetësor

 

Qeveria e Kosovës ka ndarë 2.7 milionë euro si pagesa shtesë për stafin shëndetësor në sektorin publik për tre muajt gusht, shtator dhe tetor. Kjo nënkupton shtesa prej 10 për qind të pagës së rregullt bruto, jo më pak se 60 euro në muaj.

Ka disa muaj që stafi shëndetësor ka kërkuar mjete shtesë për punën e vet në përballjen me pandeminë.