Arbëri

ZKA-ja evidenton një sërë shkeljesh në Mitrovicën e Veriut

Foto lustrim
 

Një sërë shkeljesh ka evidentuar Zyra Kombëtare e Audimit gjatë audimit bërë Komunës së Mitrovicës Veriore.

Njëra nga të gjeturat ishte se në buxhetin fillestar në kategorinë subvencione dhe transfere ishin paraqitur shuma prej 96,000 euro, përderisa vlera e buxhetuar ishte 156,196 euro.